Gyproc
Home  -  Gyproc

Voor alle ruimtes

Afwerking in Gyproc

Met gipsplaten kan je heel snel de nodige ruimtes aankleden en afwerken. Grote plaatsen worden snel omgetoverd en klaargezet voor het pleisterwerk. Ook hellingen en gebogen stukken kunnen zo rechtgezet worden en alle kabels of leidingen kunnen op deze manier, perfect worden weggewerkt.

Het plaatsen van Gyproc brengt daarnaast ook veel pluspunten met zich mee zoals flexibiliteit, isolatie en snelheid. Bij Renostruct kan je terecht voor alle afwerkingen in Gyproc, vraag ons gerust na.

Spuitplamuren of het aanbrengen van een dunne laag pleisterwerk via een spuittechniek, is een ideale oplossing voor alle renovaties of nieuwbouwprojecten. Deze techniek zorgt voor een egale muur dat onmiddellijk klaar staat voor behangen of schilderen.

Met spuitplamuren kan je alle oneffenheden wegwerken en zo ervoor zorgen dat de muur meteen klaar staat voor het decoreer werk. Het zorgt voor een strakke look en en alle grote bulten en oneffenheden worden hiermee weggewerkt. Het verwerken van deze spuitpleister, is eenvoudig, licht en snel. Bovendien scheelt dit ook in je geldbuidel.

Voordelen van spuitplamuren:

Tot 4 x sneller dan traditioneel plakwerk
Heeft een snelle droogtijd
Vult alle oneffenheden
Goedkoper dan standaard plakwerk
Dunne lagen
Ideaal voor renovatie en nieuwbouw
Deze is gemakkelijk op te schuren

Ervaring in pleisterwerk

Naadloze afwerking

Voor iedere renovatie of nieuwbouw zorgt Renostruct voor een goede bepleistering van alle muren en plafonds. Deze bepleistering zorgt dan ook voor een naadloze afwerking van alle hoeken en ruimtes. Ieder zichtbare schade wordt volledig weggewerkt.

Renostruct zorgt voor een naadloze en egaal oppervlak, meteen klaar om te schilderen. Ook schuine muren, plafonds of gebogen welvingen worden hier mooi egaal afgewerkt. Alles wordt geplaatst naar wens, zonder nalaten van strepen, vlekken of gaten.

Ook buitenmuren en ateliers zijn voor Renostruct geen probleem. Goed materiaal en vooral de nodige ervaring, zorgt voor een snelle en eenvoudige toepassing op alle muren. Een goede materiaalkeuze kan tijdbesparend zijn en dat is een goede eigenschap, zeker voor buitenmuren. Het buitenpleisterwerk is vochtwerend en zeer duurzaam. Dit zorgt voor jaren genot, na het aanstellen van Renostruct.